Indulunk! Öveket bekapcsolni!
2013. augusztus 23. írta: Tudatos Közlekedők Egyesülete

Indulunk! Öveket bekapcsolni!

Olyan gyorsan megszületett az első blogbejegyzésünk, hogy bemutatkozni sem maradt időnk. De ezt most pótoljuk.

Tudatos Közlekedők Egyesületének célja az Óvatosan! bloggal, hogy érdekes oldaláról mutassa be a közlekedési rendszereket és választ adjon az átlagos közlekedőben felmerülő kérdésekre, legyen ő autós, gyalogos vagy kerékpáros. (Ez ABC sorrend, nem fontossági! ;) Mert ugye szinte mindenki közlekedik mindennap valamilyen formában, és találkozhatunk olyan szabályokkal és infrastruktúra kialakításokkal, amelyek első ránézésre nem tűnnek racionálisnak. A tervezés, szabályozás szempontrendszerét kívánjuk közérthető módon bemutatni, ahol tudjuk érdekes példákkal illusztrálva.

Bízunk abban, hogy ezen információkkal a sokak által kritizált "hazai közlekedési morál" is javítható, ezáltal a balesetek száma és a közlekedőket terhelő stressz csökkenthető.

Kérdéseket, véleményeket itt is és Facebook oldalunkon is szívesen fogadunk!

Csak óvatosan! Vigyázzatok magatokra! Vigyázzunk egymásra!

 

TUKE logó_felirattal_jpeg_rgb_keretnelkul_395x266.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tuke.blog.hu/api/trackback/id/tr175472605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása