Négy sör után hagynád vezetni?
2014. augusztus 05. írta: Robairto

Négy sör után hagynád vezetni?

Bár nem olyan ötletes, mint a Volkswagen mozis verziója, de egy újabb szemléletes videó a vezetés közbeni alkoholfogyasztásról, mobilozásról, Facebookozásról.

Mobilozol vezetés közben?

Akkor ebben a cikkben fogsz még érdekességeket találni. Kattints!

Szóval csak óvatosan!

A bejegyzés trackback címe:

https://tuke.blog.hu/api/trackback/id/tr386574189

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mobilozol vezetés közben? 2014.08.05. 12:09:40

Több hosszú nevű szervezet* együttműködésével sikerült összehozzunk novemberben egy szimulátoros kísérletet, ami a vezetés közbeni mobilozás hatásait vizsgálta.   A kísérlet Az 5 perces országúti vezetést SMS-ben küldött feladattal nehezítettük a cs...

Trackback: Vezetés közbeni Facebookozás... 2014.08.05. 12:09:22

Korábban saját kísérletünkről is olvashattatok cikket a vezetés közbeni mobilozás témájában. Aki a száraz elméletet kevésbé kedveli, annak íme egy újabb ötletes reklám: Szóval bármennyire unalmas, kerüljétek a Facebook, twitter, email, stb. olvasga...

Trackback: A vezetés közbeni mobilozás káros az egészségre! 2014.08.05. 12:08:59

... és brit tudósok azt is kimutatták, hogy a baleseti statisztikákra is Csak óvatosan!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aspitwilight 2014.08.27. 20:07:03

Egyszer láttam egy nagyon durva videót youtub-on. Valami angol vidó volt ahol egy csapat lány utazott és ökörködtek és a vezető is smsezett vezetés közben és természetesen balesetet is szenvedtek és asszem csak a vezető élte túl. Nagyon realisztikus videó volt.

aspitwilight 2014.08.27. 20:32:27

Mégvalami, én személy szerint én hasonlóan vaszélyesnek és őrültségnek tartom az autófejlesztők azon törekvését, hogy a műszerfalon mindent egy érintőképernyős belsőszámítógépről lehessen vezérelni.
süti beállítások módosítása