Mentsd meg a saját életed!
2014. november 07. írta: Ruszi

Mentsd meg a saját életed!

Csendben egy éves is elmúlt az Óvatosan! blog, ebből az alkalomból készítettünk egy rövid összefoglalót, csokorba szedve eddigi legsikeresebb bejegyzéseinket.

Vezess óvatosan és mentsd meg a saját életed!

Ez a szlogen kb. egy hete jutott eszembe. Tekintettel arra, hogy a közúti szerencsétlenségek túlnyomó része úgy alakul ki, hogy legalább két közlekedő hibázik, lehetséges, hogy ha képesek vagyunk az egyiket kiküszöbölni, minket kevesebb eséllyel ér baleset.

Közvetve, vagy közvetlenül, de minden bejegyzésünk arra irányul, hogy a magunk részéről megtegyünk mindent azért, hogy olvasóinkat ne érje balszerencse, ne álldogáljanak az út szélén lerobbant autóval, és egyben rávilágítsunk a "miért?"-ekre és az érdekességekre.

Ha egy balesetet meg tudunk előzni az írásainkkal évente, már akkor is elérte a blogunk a célját. Ehhez persze kellesz Te is, mint olvasó, követő!

Örülünk, hogy aktív részvételetekkel, hozzászólásaitokkal és kérdéseitekkel jelen vagytok!

Szeretnénk, ha egyre többen gondolkoznánk hasonlóan és együtt javítanánk a jelenleg nem túl fényes megítélés alá eső közlekedési morált. Ezért beneveztünk a Goldenblog szavazásra is, ahol témakörök szerint szavazhatsz egy neked tetsző blogra. Ha egyetértesz azzal, hogy szükség van a közlekedési morál javítására, akkor nyomj egy szavazatot Te is az Óvatosan! blogra, melyet a "Tech+Tud" rovatban találod.

Szavazni itt tudtok: http://goldenblog.hu/szavazas.aspx KÖSZI!!

Ha ez megvolt tekintsetek velünk vissza leglátogatottabb írásainkra, íme a top 10:

top10.jpg

*** 10. ***

Végre kiderül, hogyan működik a blokkolásgátló rendszer. Kicsi fizika, néhány fogalom, értelmes hozzászólások. Szerény 619 olvasóval még éppen befért a Q3-ba: ABS-szel, vagy anélkül?

*** 9. ***

Az év végi hajtás közepedte adtunk tanácsokat, hogy hogyan éljük túl egyáltalán a karácsonyt megelőző őrületet. 1275-en nyugodtak meg egy csapásra: Készülj az ünnepekre, avagy nyugodtságot színlelj!

*** 8. ***

Sok olvasónk válaszolt rövid kérdőívünkre, amit aztán jól kielemeztünk, az eredmény döbbenetes! 313 válaszadó eredményeit 1375-en olvasták: Amikor mindenki szembe jön az autópályán

*** 7. ***

Aztán leteszteltük Magyarország egyetlen elektromos gokartpályáját! 2111 érdeklődő olvasta a Driftelés trolibusszal cikket.

*** 6. ***

A blogon igyekszünk aktuális témákat is feldolgozni. Ilyen volt a közelmúltban vészesen megszaporodott leállósávban történt halálos gázolások témája. 1901 életet mentettünk... Életveszélyben vagy az autópályán

*** 5. ***

Nem loptuk a napot! Évközben elvégeztünk egy szimulátoros tesztet, hogy hogyan hat a vezetési képességünkre, ha közben telefonálunk, vagy SMS-ezünk...4877-en gondolkodnak másképpen azóta: Mobilozol vezetés közben?

*** 4. és 3. ***

Mivel egy szuszra túl sok lett volna, három részben taglaltuk az akkumulátorok lelki világát. Az első és a második rész egymás után végzett a listán. 5289 olvasót vonzott az első és 6098-at a második rész: Ne légy vaksi, rossz az aksi! 1. rész; Ne légy vaksi, rossz az aksi! 2. rész;

*** 2. ***

Ékként furakodott be a második helyre a nyár végi, ősz eleji időszak heves esőzései nyomán írt cikkünk. Be kell látnom, hogy a motorblokk megrepedése valóban nem a legfenyegetőbb veszély, no, de ha vizet szív a motor...Első bulvárszagú írásunk meg is hozta a gyümölcsét és átléptük a tízezres álomhatárt (11415 olvasó) Hogyan ússzunk autóval?

*** 1. ***

Végül és első sorban, az eddig letaszíthatatlan írásunk, a sok hozzászólást és vitát is kiváltó akkumulátor sorozat befejező része. 13.102 olvasóval az abszolút rekorder: Ne légy vaski, rossz az aksi! 1. rész

Köszönjük, hogy olvasgattok, javasoltok, vitatkoztok! Pont erre született a blog! Szavazzatok is!

És ne feledd:

Vezess óvatosan, mentsd meg a saját életed!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tuke.blog.hu/api/trackback/id/tr976870555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása